Brev från Servian

måndag 29 augusti 2016

prova på B&B!


För dig som drömmer om ett eget Bed & Breakfast i södra Frankrike, så har jag just nu ett mycket förmånligt erbjudande om att provbo i ett av de hus vi har till försäljning.
Att skrida till verket med ett eget Bed & Breakfast är naturligtvis ett stort steg och många tankar och frågor dyker upp: 
Var ligger det? Hur tar sig gästerna dit? Hur är klimatet? Hur lång säsong kan man räkna med? Hur många gästnätter? Vilka aktiviteter finns i närområdet? Listan med frågor kan göras lång. 

Under september finns möjlighet för dig att provbo och uppleva svenskägda Maison Trigon på plats. 
Du är där en helg från lördag till tisdag, bor till ett mycket förmånligt pris och träffar ägarna Birgitta och Lennart, som sedan 2001 har levt sin dröm i södra Frankrike. Nu är deras vackra hus i pittoreska byn Roujan till salu. 
Kanske är det din tur att ta över och skapa din dröm här?

Känn på klimatet, upplev regionen och ta chansen att ta del av Birgittas och Lennarts erfarenheter kring hur det är att driva verksamhet här. 
Passa på att ställa alla dina frågor för att kunna fatta ett så välgrundat beslut som möjligt. Välkommen till Maison Trigon!

Ditt pris för boendet lördag-tisdag inkl. frukost: 200 €/rum (ordinarie pris: 330 €) 
Tillgängliga datum i september 2016: 3–6, 10–13 eller 17–20. (Ryanair flyger direkt Skavsta-Béziers lördagar och tisdagar.) 

Du har möjlighet att träffa mig för att få viktig information kring husköp i Frankrike.
Kontakta mig om du är intresserad, så får du veta mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!