Brev från Servian

söndag 20 maj 2012

bakdag...



Innemys. Fick ett litet bakryck, det var längesen.


Saftigt lantbröd... 

Men ibland vill man ju ha något sött också.
I havrekakor är ju i alla fall havren nyttig?


Bättrade på grundreceptet med hackad vit choklad och vallmofrön. 


Gott!
Försvinnande gott...




5 kommentarer:

  1. Finns havregryn att köpa i Frankrike, och vad heter det då i butiken?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Karin,
      javisst finns det havregryn här,
      det heter flocons d'avoine och brukar finnas vid flingor och müsli. Vi handlar dem på SuperU, där är de ekologiska :)

      Radera
  2. Jättebra! Jag brukar äta havregrynsgröt till frukost på vintrarna, men kanske det blir nya vanor kommande vinter nu när vi blir "Languedoc-bor"...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad härligt, ska ni flytta hit?!

      Radera
    2. Ja, vi "är med hus" och flyttar in i augusti, det kommer att bli en väldigt spännande tid...

      Radera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!