Brev från Servian

torsdag 23 maj 2013

Béziers-special...


Det nya specialnumret av Vent Sud 
handlar helt och hållet om Béziers.

Staden som inte så många känner till,
 men som rymmer en hel del 
om man tar sig tid att utforska den.

Här får vi tips på många godbitar, värda att upptäcka.

 Orterna omkring får också några rader, om vinodling förstås och 
bland annat har de varit på vårt café i Servian, med anor från 1800, stora speglar och målningar på väggarna. Här lagar före detta boxaren Jean-Louis dagens lunch utan krusiduller, som ett klassiskt brasserie.


4 kommentarer:

  1. Härligt när man får tips på godbitar. Precis detsamma är det för oss som får våra tips genom dig :). Turen till Faugères har jag redan lagt till listan.

    Vore tacksam om du sparade ett ex till mig. Alltid kul att få praktisera sin franska med läsning om platser man känner igen.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Dubbelörn,
      jag fixar ett ex till dig!

      Kram

      Radera
  2. Kan du fixa ett ex till oss?
    /Ulf

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ulf,
      jag fixar ett ex till er också.
      Hör av dig när ni kommer ner!

      Radera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!