Brev från Servian

fredag 14 december 2012

kryddbröd, pain d'épices


Förgyller en grå eftermiddag med nybakat pain d'épices,
och dofterna av kryddor sprider sig i huset...

Receptet hittar du här, från förra året, 
för det är en favorit i repris.
I år malde jag mandeln och hade hittat goda, osvavlade aprikoser.

En kopp hemlagad glögg till det, 
och så är man på banan igen!

Hoppas du har en skön fredagseftermiddag!

4 kommentarer:

  1. Mums! Det där kanske vi får prova på plats till helgen - får kanske ersätta vörtbrödet…?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men det här är lite mer åt pepparkakshållet...
      Funkar som det är, med smakrik ost eller sylt :)

      Radera
  2. Å det låter kanongott. Jag snor receptet direkt!Tack :)

    SvaraRadera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!