Brev från Servian

fredag 21 december 2012

varm camenbert med torkad frukt...


Måste bara tipsa om denna varma camenbert 
som passar så bra till en apéro såhär på vintern, 
eller glöggmingel.


Hacka lite torkad frukt, 
t.ex. cranberries och aprikos, 
och låt dra en liten stund i glögg eller portvin


Ta en god camenbert och dela, 


lägg på frukten och en näve krossade valnötter


lägg på den andra halvan av osten,
ringla på en god honung
och toppa med mer frukt.

In i ugnen 200 grader, tills osten ser härligt rinnig ut.

Gott till en bit mörkt bröd eller pepparkaka, 
glögg eller gott rödvin, 
 variera som du vill!


Nu har barnen jullov 
och vi har några härligt slappa dagar att se fram emot tillsammans.
Ta't lugnt och Njut av helgen!

Kram från Servian



1 kommentar:

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!