Det är så härligt att återupptäcka mat
som man har glömt bort ett tag!
Rödbetor och chèvre är verkligen en bra kombination.
Igår gjorde jag en rödbets- och spenatrulle med chèvre,
och kan inte förstå varför den har varit bortglömd:
Kokta rödbetor i små kuber, blandat med värmd bladspenat och rejäla bitar med chèvre, salt och peppar på en smördeg;
rulla ihop härligheten och in i ugnen tills den fått fin färg!
Det blev rödbetor över och till lunch fick det bli pasta-fräs med rödbetor, röd paprika - och chèvre... Pinjenötter hade varit gott att strössla på, men rostade valnötter funkade också bra!
Tack för tipset - det ska jag absolut testa!
SvaraRaderaHej Marina, hoppas det smakar!
RaderaDet här låter vansinnigt gott! Synd att jag inte såg detta innan jag var o handlade. Men sparar receptet, ska absolut testas... :)
SvaraRaderaBon appétit!
Radera