Brev från Servian

söndag 9 mars 2014

och nu sparris!


Den här tiden är verkligen helt underbar, när allt är "den första". 
I dag var det dags för första pajen med färsk sparris ute på terrassen.


Sparris, chèvre och lite färsk rosmarin....

Till sparris ska det vara Chardonnay säger monsieur.
Ok!


Tur att han var på kooperativet i byn nyligen. 

Servians vinkooperativ kallas Clamery
butiken ligger ute vid gamla Pézenasvägen (nära LIDL) 
och där hittar man bl.a. deras prisbelönta Chardonnay.

Den passade finfint!




4 kommentarer:

  1. Oj, så trevligt! Sparris borde komma mer i ropet även hos oss - och här finns ju Vättersparris. Förutsättningar finns här omkring.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag hade en jordplätt skulle jag absolut satsa på sparris!

      Radera
  2. Ser gott ut! Och härligt att kunna sitta ute!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Freedomtravel! Ja ,det är underbart nu när terrassäsongen har börjat!

      Radera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!