Brev från Servian

fredag 21 september 2012

fikonfrossa...


Fredagkväll...
Här är något gott att börja kvällen med:
Smördeg med fikonmarmelad, chèvre, rosmarin och färska fikon.
Ett glas chardonnay; Justine,  från Moulin de Lène passar fint till.

Njuter så länge det går att plocka med sig några färska fikon på hundpromenaden 
att förgylla maten med!

Ha en skön kväll!

6 kommentarer:

  1. Låter smarrigt! Vi håller också på att laga fikon - här gör vi dessert. Färska fikon, choklad, valnötter och lite grädde - sen in i ugnen. Med en söt Muscat till.

    SvaraRadera
  2. Så avundsjuk!! Blir bara mer och mer trött på det här vädret och "klimatet" här. Rugg, regn, grått, vått, regn..
    Skulle kunna ta husbilen och flytta ner på sena hösten och spendera vintern längre söderut och komma tillbaka till våren. Men skola, barnen, jobben osv kanske inte håller med

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ninni, hoppas hösten blir fin och lyser upp med vackra färger, tills du kan ta husbilen och komma söderut!

      Radera
  3. Å så gott! Vi köpte med oss fikonmarmelad från Frankrike i somras men nu är den slut ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fikonmarmelad är verkligen en underbar vardagslyx :)

      Radera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!