Brev från Servian

tisdag 21 april 2020

mat och vin under pandemin...


Nu har Jerker Pettersson gjort ett nytt radioinslag från Languedoc,
med titeln 


Han pratar med Outi Karlsson,
 som driver B&B och restaurang Chez Amis 

och som nu laddar för att öppna upp restaurangen 
för avhämtning av mat under helgerna.

Därtill pratar han med Maria Hansby, 
från vinexportörerna La Maison Hansby.

Tänk på att du får rabatt om du anger koden Karin 
i deras webb-butik!

Det är så viktigt att gynna lokala företag 
- alltid, men kanske extra mycket i dessa tider!


Vi beställde i dag lunch från restaurangen Le Johane
som hade sin första dag med avhämtning i dag.
Det är tufft för restaurangerna att inte kunna ha öppet som vanligt än på ett tag, och vi vill gärna stötta dem.


Det blev en härlig lunch med currygryta med tofu 
och Tarte Tatin till dessert!


Det var mycket mat så det räcker till ikväll också, 
med litet tillskott av vitlöksräkor från skaldjurskiosken här i Béziers!


En sak är säker, det går ingen nöd på oss, 
trots pandemi-tider!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!