Brev från Servian

torsdag 10 januari 2013

dagens lunch...


Vi verkar vara många som börjar det nya året med bra matvanor, så även här hemma.

Dagens lunch: ett par skivor rökt truite (forell), squash fräst med mycket vitlök, sallad på mâchesallad, rödbetor, pumpafrön och rostade hasselnötter med ett stänk valnötsolja.


Till efterrätt en clementin från la Corse (Korsika) som jag köpte på torget här i Servian morse...

Enkel mat som är god och gör gott!

4 kommentarer:

  1. Så gott!! Och vilken härlig bild på clementinerna! Kan känna doften ända hit :D

    SvaraRadera
  2. Härligt! Om clementinerna från Corse gäller, att om inte ett blad sitter kvar, får de inte levereras.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt Mira,
      det visste jag inte; om bladen :)

      Radera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!