Brev från Servian

lördag 26 januari 2013

som en ost...


Tänk att det finns så många kombinationer av vin och ost...


Dagens: en bit Reblochon, krämig och fin...


i sällskap med ett glas Muscat de SaintJean de Minervois
-som vi fått av vänner och inte tullat på förrän i dag!

är ännu en av de underbara kombinationer som kan rekommenderas...

Dessutom är månen över Servian som en ost just i kväll!


2 kommentarer:

  1. Reblochon hör till en av mina absoluta favoriter, har dock inte testat med Muscat de SaintJean de Minervois till, det får vi göra nästa gång vi är nere. Jag längtar redan till påsk....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var verkligen fin till detta "vendange d'automne" med sin härliga mogna smak :)
      Förstår att du längtar...

      Radera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!