Så blev det dags för apéro på terrassen...
Det gäller att ta vara på och njuta av de härliga stunderna.
Sött och salt i en bra kombination med fikonmarmelad, chèvre och färsk rosmarin...
Lokalt bubbel från Limoux till det, funkar fint.
Semesterkänsla en vanlig vardag!
Åh vad gott det ser ut! Efter en fantastiskt fin sommar i Sverige längtar jag till september då jag är i Provence igen, plocka druvor, äta färska fikon, strosa i de mysiga byarna och bada i havet :) , och det där har du omkring hela tiden :)
SvaraRaderaKram Anna
Hej Anna,
Raderaja det är inte alls dumt att ha detta som vardag, njuter av det :)
Apéro ? Är det en fransk pizza? Om inte ; kan du släppa receptet ?
SvaraRaderaHälsningar
Göran Kungälv
Hos oss i söder kallas aperitif för apéro .... Munsbiten till är inte pizza utan en smördeg med fikonmarmelad och krämig chèvre. Det söta och det salta kompletterar varandra så bra.
SvaraRadera