Brev från Servian

torsdag 7 augusti 2014

apérodags...



Så blev det dags för apéro på terrassen... 
Det gäller att ta vara på och njuta av de härliga stunderna.


Sött och salt i en bra kombination med fikonmarmelad, chèvre och färsk rosmarin...


Lokalt bubbel från Limoux till det, funkar fint.
Semesterkänsla en vanlig vardag!


4 kommentarer:

  1. Åh vad gott det ser ut! Efter en fantastiskt fin sommar i Sverige längtar jag till september då jag är i Provence igen, plocka druvor, äta färska fikon, strosa i de mysiga byarna och bada i havet :) , och det där har du omkring hela tiden :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna,
      ja det är inte alls dumt att ha detta som vardag, njuter av det :)

      Radera
  2. Apéro ? Är det en fransk pizza? Om inte ; kan du släppa receptet ?
    Hälsningar
    Göran Kungälv

    SvaraRadera
  3. Hos oss i söder kallas aperitif för apéro .... Munsbiten till är inte pizza utan en smördeg med fikonmarmelad och krämig chèvre. Det söta och det salta kompletterar varandra så bra.

    SvaraRadera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!