Brev från Servian

lördag 5 juli 2014

så mycket gott, i hallarna i Sète...


Vi åkte till Sète i dag på en liten utflykt och tillbringade en bra stund i hallarna. 
Svårt att välja bland allt det goda...







Många är stammisar...


Lång kö till den ekologiska disken...





Specialiteten Tielle förstås!


 Ja, jag säger bara en sak; 
Gillar du goda råvaror, missa inte hallarna om du åker till Sète ...



2 kommentarer:

  1. Hej ser verkligen trevligt ut! Återigen fina bilder.
    Men dom där "Tiellerna" som skall vara en specialitet för Sete - jag kanske haft otur och ätit fabrikstillverkade, men så särskilt speciellt tycker jag inte att det är. Har du nåt tips på hur man äter dom annat än med sallad till?
    Hälsningar SP

    SvaraRadera
  2. Hej, du har nog haft otur. De kan vara riktigt goda och smakrika, tomatsåsen ska vara lite pikant. Prova med ratatouille till om du tycker det är tråkigt med vanlig sallad: se nästa inlägg ;)

    SvaraRadera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!