Brev från Servian

lördag 5 oktober 2013

ibland så...


Ibland kör det ihop sig, 
och den här veckan har varit en fix-och-trix-vecka.

När jag var borta fick någon för sig att slå sönder bakrutan till bilen. Det var nog inte den de var arga på; baren längre ner på gatan hade fått sin dörr sönderslagen också. Trist! Med en bra bilförsäkring var det bara att boka tid hos France Pare-Brise och så var det snabbt ordnat, phu!

Veckans andra materiella motgång var att vår äldsta tjej blev av med sin mobil i skolan. Det är i princip mobilförbud, de använder inte sina mobiler inne på skolan, men någon hade väl sett henne lägga ner den i väskan. Suck! Den soliga lördagseftermiddagen tillbringades inne på SFR och så var det fixat; en ny mobil men med samma nummer. 

Slutet gott...
Hann till och med njuta av de sista soltrålarna på terrassen.
 Och är så glad att det inte var något värre.
Alla är friska, snart får vi Maffes goda lördagspizza...

Ta hand om dig där ute, ha en skön lördagkväll!

2 kommentarer:

  1. Hej Karin och tack för dina trevliga skriverier. Känner igen mig i dina praktiska svårigheter. Här i Marseilan där jag nu befinner mig sedan knappa 2 månader har jag råkat ut för följande. Första dagen, ja på nedresan och nästan framme fick jag ett rejält stenskott. Dock kan jag se och det går bra fram till dess jag åker hem om några veckor. Så för ett par dagar sedan så rök min vänstra backspegel. Trots att jag stod ordentligt innan för den vita linjen på gatuparkeringen. Stor lastbil förmodligen. Ja det löser sig också. Spegeln låg kvar på gatan och gick att trycka/tejpa fast igen. Måste dock bytas. Går ej att reglera helt och har ju ett "spindelnät" över glaset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej kära Marseillan-bo, ja tyvärr så inträffar ju dessa besvärligheter ibland, men som tur är går det mesta att lösa. Lycka till!

      Radera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!