Brev från Servian

onsdag 5 december 2012

svensk glögg på franska...


Det här måste ni bara få se, 
jag hittade ett så roligt "svensk glögg"-paket igår, 
med alla möjliga å och ö för att vara riktigt skandinaviskt och exotiskt!

Visst är det gott med glögg, om det inte är för sött.
Nu ska jag hälla ihop vin och kanelstänger, nejlikor och apelsinskal. 
Det ska få stå och dra, tills det blir dags att värma glögg på franska;
 "vin chaud".

4 kommentarer:

  1. Underbar! Ju fler ö och å man får in, desto mer skandinaviskt exotiskt :D.

    Vi gör också vår egna glögg, gillar inte när den blir för söt. Här kryddas vinet med nejlikor, kanelstång, ingefärabit, kardemummakorn, pomeransskal o mandarin i klyftor. Och så 2 glöggskopor strösocker. Den blir helt perfekt! :D

    SvaraRadera

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!