Truite heter de här och brukar smaka gudomligt gott.
Satsar på att steka dem i ugnen till middag, med lite flagad mandel över...
Till lunch blir det en tielle.
Det är en specialitet från Sète; en paj med bläckfisk blandat med mustig tomatsås och lök, också från fiskhandlaren. Mums!
Åhhh truite, el trout som det heter på eng, är så himmelskt gott! Det är ju den som de serverar på La Petite nice i Roquebrun :).
SvaraRaderaSåg dessa pajer och förstod inte hur de "hängde ihop" med det andra i fiskdisken ;).
Har ni besökt den stora fiskbutiken Barba Poissons i Beziers?
Hej Karin
SvaraRaderaNää,så sugen man blir..
När är middagen klar?....
Hej Dubbelörn,
SvaraRaderaJag hoppas verkligen den blir lika god som på "Petit Nice", då är man i sjunde himlen :-))
Allt har sin förklaring, även pajerna i fiskdisken :-)
Vi körde förbi Barba Poissons häromdagen, annars brukar vi inte ta det hållet in till Béziers. Det får bli ett besök där, absolut!
Hej Marianne,
SvaraRaderavi har ju lite sena vanor här, så du kanske hinner; vid åtta sådär :-))